Lányok
TOP 12
Kapcsolat
Hirdetési ajánlat
Jogi nyilatkozat
BarátnőmmelCsókolózás
DominaEgzotikus lányok
Érett nőkEscort-Házhoz
Fiatal LányokKebelszex
Lányok arccalMélytorok
Non-stop szexPárok
Párokat isPerverz szex
Popsi szexSzex házhoz
Szexi barnákSzexi feketék
Szexi szőkékSzexi vörösek
SzexmasszázsTelt keblű
Telt szexpartnerTs szexpartner
Új szexpartnerVékony Lányok
Vidékilányok
   
   
Vicky
   
   
Gabika
   
   
Popókirálynő
   
   
Merci
   
   
Linda
   
   
Anna
   
   
Barbi
   
   
Lilla
   
   
Emesecica
   
   
Viki
 
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az 1999. Évi LXXV törvény 11. paragrafusa kimondja:

"Tilos írásban, képben vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni."

Az Asscort.hu szerkesztősége felhívja tisztelt Hirdetői figyelmét a fentiek figyelembevételére és egyúttal közli, hogy a honlapon megjelentett hírdetések esetében a fentiek tekintetében semmiféle felelősséget nem vállal!

1. A nyilatkozat hatálya és a szabályzat elfogadása

A portál mindenkori használatakor a felhasználó elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a portál Jogi nyilatkozatát és működési szabályzatát, és tudomásul veszi, hogy azt az Üzemeltetők időről időre módosíthatják külön értesítés nélkül. A portál üzemeltetői kijelentik, hogy a portál valamennyi technikai és tartalmi szolgáltatása ezen Jogi nyilatkozat és működési szabályzat hatálya alatt áll. Az üzemeltetők kijelentik, hogy a külön lefektetett Adatvédelmi nyilatkozat ezen Jogi nyilatkozat és működési szabályzat szerves része.

2. A portál szolgáltatásai

A portál elsődleges feladata technikai környezetet biztosítani a portál felhasználói számára, felhasználói tartalom elhelyezése, visszakeresése és bemutatása céljából. A portál üzemeltetői fenntartják a jogot az alkalmas technikai eszközök és megoldások megválasztására, a szolgáltatások ütemezésére, felfüggesztésére vagy végleges megszűntetésére anélkül, hogy vállalnák a felhasználói tartalmak megőrzését. A portál üzemeltetői nem felelősek az adathozzáférés sebességéért, minőségéért, bármilyen adatvesztésért vagy hibás, hiányos adatátvitelért, megjelenítésért.